News Flash:

IPJ VASLUI: VOTEAZA LEGAL! - FOTO

27 Octombrie 2014
2056 Vizualizari | 0 Comentarii
In contextul desfasurarii alegerilor pentru Presedintele Romaniei, Ministerul Afacerilor Interne are responsabilitatea de a lua toate masurile pentru asigurarea unor alegeri corecte, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pentru asigurarea unui informari corespunzatoare a cetatenilor cu privire la riscurile nerespectarii legislatiei electorale, Ministerul Afacerilor Interne a initiat campania de prevenire si informare a cetatenilor „Voteaza legal!”. Aceasta se va derula la nivel national pe tot parcursul procesului electoral.

In cadrul acestei campanii, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost realizate 40.000 de afise cu mesajul campaniei, un spot tv, un spot radio si mai multe bannere web.

Materialele de promovare a campaniei au fost distribuite in toate unitatile subordonate Ministerului Afacerilor Interne care, prin natura atributiilor, pot informa un numar mare de cetateni: sectiile de politie, serviciile publice comunitare de evidenta a populatiei, de eliberare a pasapoartelor, serviciile publice comunitare regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor. Afisele vor fi postate si la toate sectiile de votare din tara.

Demersului nostru s-au alaturat posturi de televiziune si radio, publicatii centrale si locale, cat si alte institutii publice sau private, astfel incat veti regasi mesajele campaniei, atat in mass-media, cat si in spatii publice, mijloace de transport in comun, gari. Campania de prevenire si informare „Voteaza legal!” se deruleaza inclusiv pe internet.

Pentru sesizarea unei fapte care contravine legislatiei electorale, sunati la numarul unic de urgenta 112!

Galerie Foto

unnamed
alegerilor presedintele romaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041809 (s)