News Flash:

IPOCRIZIE FARA LIMITE-Buzatu la sonda de la PUNGESTI.

6 Iunie 2014
2084 Vizualizari | 0 Comentarii
Ieri,joi,5 iunie de Ziua Mondialã a Mediului, Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, a facut o vizita la sonda de explorare a gazelor de sist din comuna Pungesti. Baronul de Vaslui si stapanul CJ, din a cãrui initiativã a fost organizatã aceasta vizita, a fost insotit de reprezentanti ai Institutiei Prefectului Judetul Vaslui, ai Asociatiei pentru Dezvoltare Intercomunitarã a judetului Vaslui, ai unor institutii de protectie a mediului si din zona asistentei sociale.

 Data vizitei nu a  fost deloc intamplãtoare, a coincis cu mai exact cu  marcarea Zilei Mondiale a Mediului .CInci iunie, in care, prin traditie, au loc actiuni nu doar de protejare a mediului inconjurãtor, ci si de sensibilizare a factorilor de decizie politicã sã actioneze in acest sens.

“Am vizitat tot situl, am cerut lãmuriri cu privire la operatiunile care se deruleazã acolo in vederea explorãrii gazelor de sist iar concluzia, a mea, dar si a specialistilor cu care am fost la Pungesti, este cã absolut toate normele de mediu sunt respectate, mãsurile luate de respectand cele mai inalte standarde impuse. Existã proceduri complexe, care sunt respectate cu strictete atat de cei care opereazã instalatiile de foare, cat si de cãtre vizitatori, in vederea asigurãrii sãnãtãtii si securitãtii in muncã. Totul functioneazã ireprosabil si imbucurãtor pentru noi este cã, panã in prezent, de la demararea lucrãrilor, pe platforma de la Pungesti nu s-a produs niciun incident. Cred, datã fiind strictetea si atentia pentru detaliu a specialistilor de acolo, cã nici pe viitor nu se vor inregistra incidente nedorite”, a declarat Dumitru Buzatu.

Vizita lui Buzatu la statia de la PUNGESTI,in aceeasi zi cand este marcata Ziua Mondiala a Mediului,poate fi luata ca un raspuns sau un apropo la reclamatiile,din fericire nesustinute de realitatea din teren,privind incalcarea calomnioasa a normelor de mediu in urma desfasurari operatiunilor de explorare si exploatare a gazelor de sist.

dumitru buzatu comuna pungesti pungesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012851 (s)