joi, 18 aprilie, 2024

Ipoteza bomba! Klaus Iohannis NU va prinde turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 2019

Distribuie:

Publicat:

Sociologul Marius Pieleanu ofera o ipoteza bomba! In direct, la un post de televiziune, acesta afirma ca sansele lui Klaus Iohannis de a prinde turul doi a alegerilor prezidentiale s-au diminuat. Sociologul Marius Pieleanu a spus ca in acest moment PNL-ul nu poate acumula mai mult de 1.5 milioane de voturi, ceea ce nu il poate duce pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. 

 

CITESTE SI: Klaus Iohannis vrea capul Laurei Codruta Kovesi! Presedintele ar vrea sa o demita pe sefa DNA (surse)

 

Surse din mai multe zone, inclusiv prezidentiale, spun ca presedintele s-ar fi razgandit in privinta mentinerii in functie a sefei DNA! Iohannis ar fi deranjat de tensiunile din sistemul judiciar. In special de atmosfera ostila care s-a creat la nivelul CSM si in sanul magistratilor din conducerea Curtii Supreme. Aceste surse spun ca acesta este motivul amanarii subite a deciziei pana dupa sarbatorile pascale. Mai mult, misiti prezidentiali incearca sa sugereze pe diverse canale ca o demisie a sefei DNA ar fi o solutie care ar duce la detensionarea situatiei. 

 

CITESTE SI: Tudorel Toader, despre revocarea sefei DNA. Declaratii de ultim moment

Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat informatii suplimentare privind raportul ce o vizeaza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei a oferit urmatorul raspuns: "Ultima intrevedere cu domnul presedinte am avut-o la depunerea juramantului de catre tinerii magistrati. Sigur, a mai existat o intalnire in cadrul CSAT-ului. N-am avut niciun dialog suplimentar pe aceasta tema. Ce altceva pot adauga?".

De asemenea, intrebat daca seful statului a spus cand va face publica decizia sa, ministrul Toader a precizat: "Daca am spus niciun dialog suplimentar, ce altceva pot adauga?"

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img