joi, 28 martie, 2024

Ipoteza SOCANTA! Procurorii rebeli de la DNA, ar fi fost “SANTAJATI” de “Luluta”

Distribuie:

Publicat:

Ipoteza exploziva! Aurelian Pavelescu, fost presedinte al PNTCD, scrie pe contul de socializare ca Laura Codruta Kovesi stia despre problemele procurorurilor Doru Tulus si Mihaela Iorga de mai mult timp, insa a preferat sa nu faca nimic in acest sens. Mai mult, Pavelescu crede ca in tot acest timp sefa DNA i-ar fi santajat pe cei doi procurori revocati miercuri. „Cate informatii mai are Kovesi despre fiecare procuror de la DNA, dar si alti procurori, judecatori, pe care ii poate executa cand vine timpul”, se intreaba fostul lider politic.

„O noua dovada a modului de lucru al Codrutei Kovesi!

Iata, procurorul Tulus, un tip care imi este chiar antipatic, a fost revocat din functie dupa ce Kovesi a sesizat Inspectia Judiciara si CSM cu o chestiune punctuala: Tulus ar fi avut relatii de natura civila cu o persoana cercetata de DNA – (ar fi vandut niste drepturi litigioase unei persoane care ar fi fost, la un moment dat, cercetata de DNA si chiar de Tulus, inteleg)!

Intrebarea pe care o pun: de ce nu a sesizat Kovesi CSM din 2013, informatia avand-o de atunci?
De ce tocmai in 2017? Nu cumva l-a santajat pana azi pe Tulus? Evident, da! Pentru ca informatia era pregatita de mult timp: la cateva ore de la refuzul lui Tulus de a face testul poligraf, Kovesi l-a turnat. Povestea era pregatita, se astepta numai momentul potrivit. Gandire si actiune de tip securist si mafiot! Inca o data, de ce nu l-a denuntat Kovesi atunci cand a aflat? Cu procuroarea Iorga, de asemenea. De cand o fi stiut Kovesi ca nu a inregistrat un denunt? Este esential. Cu siguranta ca informatia nu a primit-o in cele cateva ore sau minute inainte de a sesiza CSM pentru revocare. Din nou, am banuiala ca Kovesi a santajat-o pe Iorga.Cate informatii mai are Kovesi despre fiecare procuror de la DNA, dar si alti procurori, judecatori, pe care ii poate executa cand vine timpul? Le are pe unele dintre ele din arhiva SIPA? Raspunsurile la aceste intrebari sunt esentiale. Putem vorbi in aceste conditii de “independenta” procurorilor de la DNA?”, scrie Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img