sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ipoteze-soc in cazul gravidei care s-a spanzurat. “S-a vandut lui Satan!”

Distribuie:

Publicat:

Consatenii tinerei bihorence de doar 22 ani, insarcinata in opt luni, care s-a spanzurat, joia trecuta, nu isi explica nici acum ce s-a intamplat, unii spunand ca fata ar fi cazut in depresie, in timp ce altii, habotnici, cred ca tanara si-a vandut sufletul “lui Satan”, pentru ca a luat, in acelasi timp, viata copilului ei nenascut. Gestul Lianei este inexplicabil pentru cei mai multi dintre sateni. Asta pentru ca Liana e dintr-o familie respectabila din comuna, era contabila. „Era o fata cuminte, sarguincioasa, a unor oameni care au educat-o frumos”, povesteste una dintre batranele satului pentru CANCAN.RO. In schimb, sotul ei, mai in varsta decat ea cu 10 ani si cu care s-a luat toamna trecuta, e dintr-o familie cu ceva probleme, si cu totul diferit. Barbatul este agricultor si are o ferma cu teren, dar si cu o turma de peste 100 de oi.  Tatal barbatului crede ca Ionut ar fi batut-o. “Asta-i un bandit de bandit. Din doua vorbe iti da in cap. Nici nu discuta”, a spus acesta, facand referire la faptul ca ar fi fost una dintre victime, pe vremuri, fara insa sa aminteasca de faptul ca disputa s-a produs pentru ca el a fost baut si le-ar fi atacat pe mama lui Ionut si pe sora mai mica a acestuia.

Unii „binevoitori” sustin chiar ca Ionut ar fi avut chiar si motiv sa fie gelos, pentru ca Liana nu ar fi purtat copilul lui in pantec, ci ar fi fost conceput cu un alt barbat, dintr-o relatie anterioara casatoriei. Sunt si habotnici care spun ca femeia si-ar fi vandut sufletul lui Satan, pentru ca altfel nu avea cum sa curme si viata pruncului nenascut, pe langa a ei. 

Rautatile sunt insa respinse vehement de sotul tinerei, care isi plange pierderea postand pe pagina sa de Facebook fotografii cu el impreuna cu sotia ori doar cu ea, pozand insarcinata. Pentru Ionut, gestul sotiei sale ramane, inca, de neinteles, mai ales ca abia cumparasera patul pentru copilasul lor si sotia sa discutase cu medicul ginecolog impreuna cu care programase operatia de cezariana prin care urma sa se nasca micutul.

„As dori sa nu mai fie trecute aberatii, ca mi-am terorizat sotia, si as dori sa se stie ca nu am fost violent cu ea, ne iubeam mult”, a scris barbatul langa o fotografie, in timp ce in alte mesaje ii sunt dedicate sotiei si copilului lor nenascut. “Va iubesc foarte mult si imi e dor de voi” si “Nu stiu de ce m-ai lasat cu asa mare durere pentru ca tot timpul erai cu zambetul pe fata si te-am iubit mult si nu m-ai suparat. Va iubesc ingerasii mei”, sunt doar cateva dintre mesajele barbatului care acum si-a scos la vanzare intreaga turma de oi.

„Nu mai am pentru ce sa muncesc. Pentru cine am tras, m-a lasat”, a spus barbatul.

In apararea lui Ionut a sarit si sora lui, Dorina. „As dori sa nu mai judece nimeni familia mea. Nu a terorizat-o nimeni, era fericita, avea tot ce ii trebuie, mergea unde si cand voia, nu i-a gresit nimeni cu un cuvant. Toti o iubim, nu a dat nici un semn ca ar avea ceva, mereu era fericita. Astepta cu nerabdare sa vina ingerasul nostru. Chiar inainte, in ziua in care s-a sinucis, mi-a trimis poze cu burtica sa vad ce mare e, ca a fost la control. Era fericirea noastra. Se iubeau si se intelegeau”, spune Dorina. Ce s-a intamplat cu Liana? Asta incearca sa afle acum si procurorii si politistii din comuna care au audiat mai multe persoane. Deocamdata, nici una dintre declaratii nu sustine ideea ca tanara ar fi fost abuzata, potrivit surselor CANCAN.RO.

„Au fost audiati mai multi martori. Nimeni nu a dat vreo declaratie in care sa il acuze pe sotul tinerei de vreun abuz. Nici macar parintii fetei. Au venit si rezultatele preliminare ale autopsiei. Pe corpul tinerei nu sunt urme de violenta. Doar urme de spanzurare”, a explicat prim-procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrau. Ancheta nu este, insa finalizata. „Urmeaza sa primim rezultatele finale ale autopsiei si, cand vor fi audiate toate persoanele care ar putea oferi informatii despre caz, vom putea spune mai multe”, a mai spus Cotrau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img