sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ipozeta lui Basescu pentru supravetuirea Guvernului Citu

Distribuie:

Publicat:

Fostul președinte Traian Băsescu are o ipoteză explozivă cu privire la supraviețuirea Guvernului Cîțu. El a susținut la Realitatea Plus că parlamentarii vor respinge guvernul, dacă vor alegeri anticipate, iar dacă nu vor, soluția este să le voteze guvernul, punctând că liberalii nu vor vota acest executiv. Mai mult, el a afirmat că „ar fi cinic” și le-ar vota guvernul.

„Dacă vor alegeri anticipate, vor respinge guvernul, dacă nu vor, soluția este să le voteze guvernul. Eu aș fi cinic, aș vota guvernul. Liberalii nu vor vota guvernul pentru că ei vor anticipate.

Eu am plecat de la bun început cu ideea că șansele de anticipate sunt 10%. Îmi mențin ideea. Sunt 460 de parlamentari cu drept de pensie și vor pierde acest drept dacă li se întrerupe mandatul. Pierd pensiile, cum îi vedeți scurtându-și mandatul? Nu cred că vor reuși să realizeze anticipatele în condițiile astea.

A, dacă se instalează mâine guvernul Chiț, Cîț… Cîțu și dă o ordonanță de urgență că se scurtează mandatul pentru anticipate, poate vor reuși să întrunească cvorum, dar eu cred că nu se va vota Guvernul Cîțu”, a spus Traian Băsescu la Realitatea Plus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img