miercuri, 24 aprilie, 2024

Irina Begu s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Istanbul

Distribuie:

Publicat:

Irina Begu (27 de ani, 37 WTA) a avut o iesire nervoasa in meciul castigat contra Donnei Vekic (21 de ani, 45 WTA), scor 3-6, 7-6, 6-1.

Setul 2 a fost unul al supravietuirii pentru Irina Begu. Romanca a fost tot timpul in spate, dar a revenit de fiecare data. La scorul de 5-5, in timpul unei sanse de break a Donnei Vekic, arbitrul de linie a considerat afara o minge care a prins linia.

Irina Begu a avut un schimb intens de replici cu arbitrul de scaun: "Nu e niciun spatiu aici. Este incredibil. Mingea asta e out?! Asta e out? Chemati-l pe supervizor. Mi-ati dat voie sa merg sa vad urma lasata de minge? Mi-ati dat voie? Chemati-l acum pe supervizor, urma e clar pe linie. E incredibil, nu mai joc. Nu ma misc de aici, o sa stau 10 ore in locul asta, nu ma misc", i-a strigat Irina arbitrului. 

Argumentele aduse de romanca nu au avut succes, nici macar dupa interventia supervizorului turneului de la Istanbul: "Nu trebuie sa imi dati mie punctul, mergeti doar sa verificati urma. Este incredibil. Nu e niciun spatiu acolo. Mergeti si uitati-va doar, nu trebuie sa imi dati punctul", i-a cerut Begu. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img