joi, 28 martie, 2024

Irinel Columbeanu i-a facut lista de reguli si interdictii iubitei mai tinere cu 40 de ani! Ce n-are voie Oana

Distribuie:

Publicat:

Despartiti de 40 de ani, Irinel Columbeanu si iubita lui, Oana, isi conduc relatia dupa o serie de reguli trasate de varstnicul cuplului si respectate de ramura tanara. Comportamentul omului de afaceri pare dictat de experientele trecutului, din care si-a invatat lectia.

Cu o slabiciune evidenta pentru tinere – intre el si fosta sotie, Monica Gabor, sunt 30 de ani, de actuala iubita, Oana, il despart 40 -, Irinel Columbeanu trebuie sa gandeasca strategic pentru a-si tine cuceririle aproape.

Monicai i-a dat libertate. Si n-a fost bine pentru el. Asa ca in noua relatie, cu o fata care i-ar putea fi nepoata, afaceristul a schimbat foaia. Tot ce avea voie sa faca fosta doamna Gabor, Oanei nu i se permite!

De exemplu, Oana nu are voie sa dea declaratii legate de el sau de relatie decat cu acordul lui. Si trebuie sa apara cat mai rar in public singura, din acest motiv fata rarindu-si prezentarile de moda.

Dornica probabil sa acceada la o lume la care altfel nu putea ajunge, Oana a acceptat toate aceste reguli. Si le respecta.

E din Bacau, la fel ca Monica

Ironia sortii face ca studenta Oana sa fie din Bacau, unde locuia si Monica Gabor inainte ca Irinel s-o duca la vila sa din Izvorani. Cei doi s-au cunoscut cu ocazia unei prezentari de moda, anul trecut, in aprilie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img