joi, 25 aprilie, 2024

Ispita Bianca Pop s-a filmat beata crita intr-un taxi, dupa ce a fost data afara din restaurant: „Va distrug!”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Pop este din nou în centrul atenției, iar controversele se țin schai de ea. Ispita a fost dată afară din restaurant, după ce nu a putut să plătească nota de plată cu cardul. Vedeta a început să se filmeze, iar videoclipul a ajuns pe rețelele de socializare. Furioasă pe angajații restaurantului și vizibil sub influența alcoolului, Bianca Pop a început să înjure și să amenințe.

„Ce înjoseală mi-am luat! Să-mi bag p***a! (…) Mă duc cu cuțite! Eu le sparg restaurantul! De mâine e ănchis, mă jur! M-au dat afară din restaurant! M-au întrebat dacă am cash! Sunt niște sărăcii! Bă, vă distrug! Toți interlopii, toată România e în spatele meu. Pentru 100 de euro”, urla Bianca Pop în timp ce se afla în taxi.

Bianca Pop i-a cerut taximetristului, căruia i se adresa cu „fă”, să dea muzica mai tare, în timp ce dansa și avea o un pahar cu alcool în mână, din care mai gusta din când în când.

„Pentru o sută de euro? Pentru o femeie care are poșetă de 6.000 de euro și pantofi de 800 de euro…”,a mai spus vedeta în filmare.

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img