sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ISTORIC! Regina Marii Britanii se RETRAGE! Cine vor fi noii REGI ai Marii Britanii (surse)

Distribuie:

Publicat:

Regina Elisabeta a II-a ar fi luat decizia de a se retrage din viata publica si de a-i desemna mostenitori ai tronului Marii Britanii pe Kate si Wiliams. Decizia ar fi una istorica, pentru ca regina „ar sari” un rand de succesiune si nu ar lasa tronul pentru fiul sau Charles si sotia acestuia. Decizia fara precedent a familiei regale de a nu respecta linia normala a succesiunii la tron se pare ca nu l-ar fi deranjat foarte tare pe printul Charles, care ar fi fost, de asemenea, de acord cu decizia mamei lui, in ciuda obiectiilor sotiei lui, informeaza Yahoo!.
”Majestatea Sa a inteles ca Wiliams si Kate sunt viitorul. Ea si-a petrecut ultimii 65 de ani asigurandu-se ca Casa de Windsor va supravietui si a vazut ca Wiliams si Kate au energia necesara si anvergura de star pentru a duce mai departe aceasta istorie in lumea moderna”, spun surse din anturajul reginei Elisabeta.
Charles sustine ca a vazut foarte bine cat de importanta este opinia publica dupa moartea tragica a printesei Diana si a decis sa respecte dorinta poporului. Potrivit Ok! Magazine, el vrea sa faca tot ce e mai bine in interesul tarii lui si va abdica de la tron in momentul in care regina isi va ceda coroana. Ceremonia de predare a coroanei va avea loc cat mai curand posibil si va fi una grandioasa, potrivit surselor din cadrul Pa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img