vineri, 19 aprilie, 2024

ISU VASLUI: Concursurile Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta Vasluiene

Distribuie:

Publicat:

Joi, 15.06.2017, incepand cu ora 08.30, in poligonul de pregatire al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui s-a desfasurat etapa judeteana a concursurilor profesionale cu Serviciile Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta.  

Probele concursului au fost: Pista cu obstacole pe 100 m, Stafeta 4×100 m si Dispozitivul de interventie.
Obiectivele acestei competitii sunt:

– dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si deprinderilor specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta;
– evaluarea nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor voluntare si private;
– popularizarea, in randul cetatenilor, a unor aspecte din activitatea desfasurata de aceste servicii;
– dezvoltarea si imbunatatirea relatiilor de colaborare intre serviciile voluntare si private.
Echipajul de la Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui si cel a Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Rebricea s-au clasat pe primele locuri si vor participa, la etapa zonala alaturi de celelalte echipaje de la judetele din zona Moldovei, competitie care se va desfasura in nunicipiul Bacau.
De asemenea, a fost premiat si Cel mai infocat suporter, de la S.V.S.U. Rafaila, Voicu Daniel la frageda varsta de 4 ani si 6 luni.
Conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui multumeste pe aceasta cale participantilor,  dorindu-le succes in etapa urmatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img