joi, 28 martie, 2024

ISU VASLUI:Concursurile Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta Vasluiene-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In ziua de 23 iunie , incepand cu ora 08.30, in poligonul de pregatire a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui s-a desfasurat etapa judeteana a concursurilor profesionale cu Serviciile Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta.  

 Echipajele participante au fost, la categoria Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta: SVSU Miclesti, SVSU Rebricea si SVSU Rafaila, iar la categoria  Serviciilor Private pentru Situatii de Urgenta: SPSU Cantemir Husi, SPSU Rulmenti Barlad si  SPSU Spitalul Judetean Vaslui.

Probele concursului au fost: Pista cu obstacole pe 100 m, Stafeta 4×100 m si Dispozitivul de interventie.
Obiectivele acestei competitii sunt:

– dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si deprinderilor specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta;
– evaluarea nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor voluntare si private;
– popularizarea, in randul cetatenilor, a unor aspecte din activitatea desfasurata de aceste servicii;
– dezvoltarea si imbunatatirea relatiilor de colaborare intre serviciile voluntare si private.

Echipajele de la Serviciile Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta care s-au clasat pe primele locuri vor participa, la etapa zonala alaturi de celelalte echipaje de la judetele din zona Moldovei, competitie care se va desfasura la  Botosani.

Activitatea s-a incheiat cu o festivitate de premiere, toate echipajele clasate pe podium fiind recompensate intr-un cadru festiv cu premii care au constat in echipamente sportive oferite de Consiliul Judetean Vaslui.

Conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui multumeste pe aceasta cale participantilor,  Consiliului Judetean Vaslui si reprezentantilor administratiei publice locale din judetul Vaslui care au avut o contributie importanta la buna organizare si desfasurare a concursurilor.

Clasamentul in urma concursului a fost urmatorul:
Locul
Serviciile

Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta
Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta
I
SVSU Rebricea
SPSU Spitalul Judetean Vaslui
II
SVSU Miclesti
SPSU Rulmenti Barlad
III
SVSU Rafaila
SPSU Cantemir Husi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img