joi, 25 aprilie, 2024

Italianul care a câștigat 5 milioane de euro la loto, jefuit de o româncă

Distribuie:

Publicat:

Un italian din Torino a dat lovitura vieții sale, asta după ce a câștigat 5 milioane de euro la loto. Ei bine însă, nu s-a bucurat prea mult de suma colosală pentru că a fost jefuit de o româncă, care este, de fapt, și fosta lui iubită. Cum s-a întâmplat totul, dar și cum a reușit tânără să coordoneze furtul.

Un italian în vârstă de 33 de ani, din Torino, a crezut că nu o să mai ducă lipsa banilor și nici nu o să mai muncească ani la rând, asta după ce a fost câștigătorul a 5 milioane de euro, însă fosta lui iubită 'l-a jucat' cum a știut mai bine.

Italianul care a câștigat la loto, jefuit de fosta iubită româncă
Fosta iubită a italianului în vârstă de 33 de ani a știut despre câștigul enorm al acestuia, astfel că ea a fost cea care a coordonat jaful. Ei bine, nu s-a mulțumit cu banii cash, ci a optat și pentru lingouri de aur și bijuterii, asta fiindcă nu era doar ea în această misiune, ci alături de alți trei bărbați.

Potrivit primelor informații, tânăra româncă a luat trei bărbați, printre care unul din Republica Moldova, fiind angrenați în jaful coordonat de ea. După ce au invadat casa italianului, fosta iubită a bărbatului și cu ceilalți parteneri ai echipei au plecat cu 8 kg de aur, constând în lingouri, bijuterii, ceasuri și 20.000 de euro cash.

Oamenii legii au reușit să prindă unul dintre jefuitori
Italianul nu doar că a rămas fără sume mari de bani de pe urma jafuluiu, ci a fost și ameninat cu moartea, având pistolul la tâmplă până când a deschis seiful pentru a se putea lua aurul și banii.

Bărbatul jefuit a povestit tot oameniilor legii, astfel că deși a fost un furt ca la carte, cu mănuși și cagulă, italianul și-a dat seama de vocea fostei iubite, ceea ce i-a dus pe anchetatori direct la unul dintre hoți.

Poliția a reușit deja să aresteze unul dintre cei trei hoți, fiind vorba despre un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani. Acesta avea asupra sa o parte din bunurile furate, pistolul cu care amenințase victima, dar și câteva cuțit, astfel că acum se cercetează și restul persoanelor implicate în jaf.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img