News Flash:

Italianul care a câștigat 5 milioane de euro la loto, jefuit de o româncă

2 Iunie 2022
653 Vizualizari | 0 Comentarii
img 95

Un italian din Torino a dat lovitura vieții sale, asta după ce a câștigat 5 milioane de euro la loto. Ei bine însă, nu s-a bucurat prea mult de suma colosală pentru că a fost jefuit de o româncă, care este, de fapt, și fosta lui iubită. Cum s-a întâmplat totul, dar și cum a reușit tânără să coordoneze furtul.


Un italian în vârstă de 33 de ani, din Torino, a crezut că nu o să mai ducă lipsa banilor și nici nu o să mai muncească ani la rând, asta după ce a fost câștigătorul a 5 milioane de euro, însă fosta lui iubită 'l-a jucat' cum a știut mai bine.

Italianul care a câștigat la loto, jefuit de fosta iubită româncă
Fosta iubită a italianului în vârstă de 33 de ani a știut despre câștigul enorm al acestuia, astfel că ea a fost cea care a coordonat jaful. Ei bine, nu s-a mulțumit cu banii cash, ci a optat și pentru lingouri de aur și bijuterii, asta fiindcă nu era doar ea în această misiune, ci alături de alți trei bărbați.

Potrivit primelor informații, tânăra româncă a luat trei bărbați, printre care unul din Republica Moldova, fiind angrenați în jaful coordonat de ea. După ce au invadat casa italianului, fosta iubită a bărbatului și cu ceilalți parteneri ai echipei au plecat cu 8 kg de aur, constând în lingouri, bijuterii, ceasuri și 20.000 de euro cash.

Oamenii legii au reușit să prindă unul dintre jefuitori
Italianul nu doar că a rămas fără sume mari de bani de pe urma jafuluiu, ci a fost și ameninat cu moartea, având pistolul la tâmplă până când a deschis seiful pentru a se putea lua aurul și banii.

Bărbatul jefuit a povestit tot oameniilor legii, astfel că deși a fost un furt ca la carte, cu mănuși și cagulă, italianul și-a dat seama de vocea fostei iubite, ceea ce i-a dus pe anchetatori direct la unul dintre hoți.

Poliția a reușit deja să aresteze unul dintre cei trei hoți, fiind vorba despre un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani. Acesta avea asupra sa o parte din bunurile furate, pistolul cu care amenințase victima, dar și câteva cuțit, astfel că acum se cercetează și restul persoanelor implicate în jaf.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0954 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033741 (s)