joi, 28 martie, 2024

Italienii refuză să-l predea pe condamnatul Tolea Ciumac! Metoda originală prin care luptătorul a scăpat de condamnarea din România!

Distribuie:

Publicat:

Italienii au refuzat să-l predea pe Tolea Ciumac autorităților române, deși luptătorul este condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare pentru contrabandă. Sportivul va rămâne în Peninsulă până la încheierea condamnării, măsura aplicată în cazul lui de Curtea de Apel din Firenze fiind aceea de ”libertate controlată”.

Polițiștii au venit să-l aresteze dar ”l-au găsit plecat”

Tolea Ciumac a fost dat în urmărire cu mandat european, la sfârșitul anului 2019, după ce a fost condamnat la închisoare iar polițiștii nu l-au găsit la locuința lui din Ilfov. Fostul soț al Magdei Ciumac a plecat în Italia cu noua soție iar în septembrie anul trecut, el a fost prins de poliția italiană.

Înainte ca italienii să-i pregătească actele pentru extrădare, acesta a solicitat judecătorilor din Firenze să-și execute pedeapsa în Italia, iar aceștia au acceptat. În urmă cu câteva săptămâni, Tribunalul Bacău nu a avut decât să constate faptul că Tolea nu mai are cum să-și execute pedeapsa în România, așa că a dispus suspendarea condamnării.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img