marți, 23 aprilie, 2024

Iti poti curata rapid colonul cu aceasta reteta simpla de smoothie

Distribuie:

Publicat:

Reteta de curatat colonul. În timpul zilei, mâncăm și bem o mulțime de lucruri diferite. Mic dejun, prânz, cină și gustări între. În general, tot ceea ce mâncăm nu este neapărat sănătos. De aceea este bine să vă curățați colonul din când în când. Este foarte ușor să vă curățați colonul și aveți nevoie doar de această băutură simplă.

La sfârșitul zilei, colonul tău este umplut cu pâine, carne, orez, paste și alte alimente care nu sunt ușor de digerat pentru intestinele tale. Deoarece intestinele tale lucreaza din greu să digere aceste alimente, s-ar putea să te simți balonat. Acest lucru este foarte enervant deoarece din cauza asta te duci la culcare cu senzația de a avea o cărămidă în stomac. Cu toate acestea, puteți scăpa cu ușurință de această senzație consumând o băutură de casă înainte de a merge la culcare. Este compusa din ingrediente foarte puternice!

Reteta de curatat colonul. Iată de ce aveți nevoie!

1 măr verde
1 mână de căpșuni
240 ml apă

240 ml lapte de nucă de cocos
1 linguriță de semințe de in
1 linguriță de fibre de psyllium
2 lingurițe de semințe de chia
Sucul de 1 lamaie

Iată cum se prepară!

Cojiți și îndepărtați inima mărului și tăiați-l în bucăți. Puneți mărul și căpșunile în blender și adăugați apă, lapte de cocos, semințe de in, fibre de psyllium, semințe de chia și suc de lămâie. Se amestecă totul și se toarnă într-un pahar. Bea acest smoothie înainte de a merge la culcare pentru rezultate mai bune. Mai ești balonat și constipat a doua zi dimineață? Bea un alt pahar din acest smoothie și vei vedea că colonul tău va fi curatat foarte repede.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img