vineri, 19 aprilie, 2024

Iubita lui Boureanu, Laura Dinca, dezvaluiri despre sarcina! ”Dupa…”

Distribuie:

Publicat:

Laura Dincă, logodnica lui Cristi Boureanu, este, cu siguranță, unul dintre fotomodelele care reușesc să facă furori în lumea mondenă și să îl transforme pe fostul politician într-unul dintre cei mai invidiați bărbați din România.

Laura Dincă spunea, acum ceva ani, că la 23 de ani, se vede mamă. Dar, iatp, acum, a ajuns la 24 de ani și niciun semn de sarcină nu a apărut la ea. Evident, toată lume ao întreabă, mai ales că are aproape 7 ani de când se iubește cu Cristian boureanu, când va face pasul și va deveni mamă.

Iar răspunsul frumoasei care face senzație în lumea modei a fost unul cât se poate de clar cu privire la viitorul ei. ”După căsătorie”, a explicat Laura Dincă, logodnica lui Cristi Boureanu, atunci când a fost întrebată de sarcină.

Cristian Boureanu ajunge la munca de jos! Fostul deputat, trimis la ”spații verzi” pentru 100 de zile! Decizia, luată de judecătorul delegat, după condamnarea din dosarul bătăii cu poliția

Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Iar asta înseamnă că, într-un final, cei doi au ajuns să discute despre evenimentul pe care lau amânat de câteva ori din motive obiective, Criistian Boureanu având, acum câțiva ani, probleme cât se poate de serioase din cauza unor plângeri penale. Cu toate acestea, susțin sursele noastre, nu ar fi imposibil ca, în momentul în care se vor termina restricțiile legate de pandemia de coronavirus, planurile de nuntă ale celor doi să fie reluate, mai ales că, așa cum recunoaștea și Laura Dincă, este nerăbdătoare să devină mamă.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img