vineri, 19 aprilie, 2024

Iubita lui Dani Otil rupe tacerea: „Sa nu va mai intrebati de ce mi se spune Miss Fundulet”

Distribuie:

Publicat:

Dani Otil si Gabriela Prisacariu formeaza un cuplu, nu de foarte mult timp, cei doi au fost plecati in vacanta, acolo unde s-au si dat de gol prin imaginile postate din aceleasi locuri. Prezentatorul nu a confirmat relatia pe care o are cu frumoasa blondina, nici nu s-a afisat cu ea, insa nu este timpul pierdur, probabil vrea sa vada in ce directie duce povestea lor de dragoste.

Gabriela, in varsta de 26 de ani, absolventa de Drept, profeseaza in lumea modei si a devenit cunoscuta dupa ce a castigat in 2015 concursul „Supermodels by Catalin Botezatu”. Are un trup fara cusur, umeri drepti, picioare lungi si un fund bombat de brazilianca, pentru care alte femei trebuie sa recurga la operatii.

„Am niste gene foarte bune, le mostenesc de la mama mea, asa ca sa nu va mai intrebati de ce mi se spune «Miss Fundulet». Cu greutatea nu am avut niciodata probleme, nu mananc produse fast food, ci doar ce gateste mama mea: sarmale, ciorbite, clatite, cozonaci, placinte si multe altele. Sunt singura la parinti si ma rasfata mama. Nu practic sporturi de performanta. In liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivata de rezultate, dupa primele patratele de pe abdomen. Ma antrenez cu greutati, alergare, fac abdomene, brate, fesieri si nu am antrenor. Imi place sa ma antrenez singura, pentru ca imi cunosc bine corpul si stiu ce parti sa lucrez. Petrec cam o ora si jumatate la sala si incerc sa ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisacariu pentru Click.ro.

Modelul nu pierde vremea cu tratamente „minune” si nici nu are cantar acasa. „Nu ma cantaresc pentru ca imi dau seama dupa pantaloni daca m-am ingrasat. Cred ca am vreo 58 de kilograme si inaltimea de 1,80 m”, a mai adaugat iubita lui Dani Otil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img