sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Iubita lui Dorian Popa si-a batut joc de Meghan Markle: A umilit-o pentru alegerea in materie de rochie de mireasa si… s-a facut de ras! Ce-a putut sa zica:

Distribuie:

Publicat:

Iubita lui Dorian Popaa a gafat grav in ziua nuntii regale 2018, dupa ce a facut publica o imagine cu Meghan Markle si Printul Harry. Totul s-a vazut in mesajul scris de Claudia Iosif pe poza mirilor, care a fost facuta in cadrul ceremoniei religioase de la capela Saint George de la Castelul Windsor. Multi dintre sustinatori au vazut greseala si au taxat-o.

Claudia Iosif cocheteaza cu lumea modei si chiar detine un atelier de croitorie impreuna cu Dorian Popa. Ieri, ea a vrut sa isi spuna parerea despre rochia de mireasa pe care Meghan Markle a purtat-o la slujba religioasa, insa a facut o greseala de ortografie cand a pus unul dintre cele patru hashtag-uri. Pe scurt, in loc sa scrie: „simple is more”, bruneta: „simply is more”.

„#simpleismore «n.r.: simplu inseamna mai mult» #bullshit «n.r.: discutie fara noima»

#noshape «n.r.: fara forme» #badfitting «n.r.: nu i se potriveste»„, a scris Claudia Iosif pe poza urcata pe Insta Story.

Cand si-a dat seama de gafa facuta, iubita lui Dorian Popa a sters fotografia pe care scrisese gresit cuvantul din limba engleza. Cu toate astea, CANCAN.ro, site-ul nr.1 din Romania, are dovada.

Printul Harry si Meghan Markle s-au cunoscut in iulie 2016 si s-au logodit in noiembrie 2017. Ei locuiesc intr-o casa de pe domeniul Kensington, unde locuiesc si Printul William, sotia acestuia si cei trei copii ai lor: Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis de Cambridge – este al cincilea in linia de succesiune la tron. Pe 19 mai, cu cateva ore inainte de ceremonia religioasa de la capela Saint George de la Castelul Windsor, Printul Harry si Meghan Markle au primit titlurile de Duce si Ducesa de Sussex.

In 2013, Printul Harry era al treilea la succesiune la tronul Marii Britanii. In prezent, Alteta Sa Regala este al saselea dupa nasterea copiilor Ducesei si Ducelui de Cambridge. Dupa logodna cu Meghan Markle, copii pe care ii vor avea vor veni dupa el in linia de succesiune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img