sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Iubita lui Remus Cernea, cu decolteul la inaintare! In semn de protest…

Distribuie:

Publicat:

Ioana Staniloiu, partenera lui Remus Cernea, a postat pe contul ei de Facebook o fotografie prin care isi arata solidaritatea fata de Corina Bogaci, candidata PSD. In imagine Ioana Staniloiu isi arata decolteul.

„In semn de solidaritate cu “PSD-ista sexy”, nu ar fi rau ca femeile sa puna un selfie cu un decolteu adanc. :))“ a spus Ioana Staniloiu. Ea si-a motivat postarea ca un gest de solidaritate fata de modul in care presa si publicul aleg sa vorbeasca despre candidata PSD Corina Bogaci. 

„Mi-as dori sa vad femei cu silicoane, extensii, unghii false, barbati si femei deopotriva cu tatuaje, cu piercinguri, cu absolut tot ce vor ei, decat sa vad prostia intruchipata a pudibonzilor care judeca un om in functie de infatisare si aparente. Nenorocirea este ca aceia care judeca in functie de aparente sunt de aratat cu degetul si nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu si atat. Nu avem alte informatii despre caracterul ei, despre calitatea ei umana, despre potentialul sau viziunea ei in politica. Dar cei care au atacat-o au facut-o pe baza prejudecatilor.” a spus Ioana Staniloiu.

„Pe langa sani, zic unii, nu are studii superioare si note bune la bac pentru a fi in parlament. O afirmatie care arata cat de informat si destept este criticul.  A presupune ca in democratie exista criterii meritocratice ca in tehnocratie, arata ce stie comentatorul respectiv despre democratie.  Pentru cultura generala, singurul criteriu este sa ai minim 23 de ani!

De ce? Au existat laureati ai premiului Nobel care au sustinut uciderea unor minoritati si de aceea nu conteaza diploma sau cum arati fizic. Conteaza ce spui si ce faci!” a continuat aceasta.

Ioana Staniloiu a vorbit si despre acuzatia de nepotism care i s-a adus candidatei PSD.

„Alta buna: nepotism. Nepotismul este atunci cand familia te pune intr-un post din administratie. Daca esti cu toata familia pe liste si lumea te voteaza, e problema cetatenilor care voteaza astfel de candidati.  Pun pariu ca multi care au votat PSD acum o critica dar, de fapt, ar trebui sa se critice singuri pentru ca ei au votat-o. Iar cei care nu au votat PSD nu au fost suficient de multi pentru a indeparta riscul ca tara sa fie condusa de acest partid in urmatorii 4 ani.  Iar cei care nu au fost la vot ar face bine sa taca. Am atasat o poza cu decolteu pentru a-mi arata dispretul fata de prejudecatile oamenilor. Nu decolteul conteaza, ci cauzele pe care le sustii! P.S.: In acest text apar un principiu si nu o persoana.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img