vineri, 29 martie, 2024

Iubita lui Tristan Tate, despre Bianca Dragusanu: ”N-am auzit de ea”

Distribuie:

Publicat:

Iubita lui Tristan Tate a acceptat provocarea de a vorbi desprepovestea de iubire pe care o traieste in prezent, dar si despre proiectele ei. Inevitabil, in timpul declaratiilor, Cristina Pazurati a fost nevoita sa raspunda unor intrebari despre fosta partenera a milionarului britanic, Bianca Dragusanu.

Iubita lui Tristan Tate, replici acide in primul ei interviu

Blonda, cu un trup tonifiat si atitudine sexy, Cristina Pazurati a marturisit in primul interviu despre relatia cu Tristan Tate ca ea si iubitul sau au ales sa se bucure de dragostea lor departe de ochii lumii, motiv pentru care nu se afiseaza foarte des. Ea a mai subliniat ca nu o intereseaza afacerile lui si ca nu discuta despre acestea. Cand i-a fost ceruta parerea despre fosta iubita a lui Tristan Tate, blonda a fost transanta si a spus ca nu a auzit de Bianca Dragusanu si ca nu stie nimic despre ea.

“Cine e Bianca Dragusanu?! N-am auzit de ea, nu stiu nimic despre ea. Nu o cunosc, nu o urmaresc, nu ma intereseaza. Va spun sincer, nici cu Tristan nu am vorbit vreodata despre Bianca Dragusanu! De ce sa o fac? Ce treaba am eu cu ea, ce sa spun despre ea? Nu stiu cine este Bianca Dragusanu. Nu am prea multe de spus despre Tristan. Nu ma intereseaza afacerile lui, nu discutam despre asemenea lucruri. Suntem impreuna, lumea stie ca este iubitul meu, dar ne bucuram de relatia noastra cat mai discret. Adica, de ce sa ne afisam peste tot, e mai placut sa ne bucuram doar noi de ea. Nu am nevoie de expunere in aceasta directie, eu imi vad de treburile mele, el isi vede de-ale lui, totul de bine”, a declarat Cristina Pazurati.

Cristina Pazurati si Tristan Tate s-au iubit inainte ca Bianca Dragusanu sa formeze un cuplu cu britanicul milionar

Iubita lui Tristan Tate isi doreste o cariera stralucita in lumina reflectoarelor si printre joburile pe care vrea sa le “bifeze” se numara si acela de prezentatoare. Deocamdata, ea a lansat prima melodie, care se bucura de un videoclip in care apare alaturi de Lenna.

“Eu, la baza, sunt actrita, am terminat facultatea la Chisinau. Acum, alaturi de Lenna, am un proiect muzical. Daca va avea succes, pentru ca este un test, vom vedea daca imi voi continua cariera si in muzica. Mi-ar placea, cred, sa fiu o artista completa, ca succes. Adica muzica, actorie si, cum se stie deja, prezentatoare TV”, a mai dezvaluit Cristina Pazurati.

Una dintre prietenele Cristinei Puzarati a marturisit ca ea si Tristan Tate au mai fost impreuna inainte ca britanicul sa formeze un cuplu cu Bianca Dragusanu: “Ceea ce nu se stie este ca Tristan Tate si Cristina au mai fost impreuna, inainte ca el sa fie cu Bianca. Dupa ce i-a dat papucii Biancai, Tristan s-a reintalnit cu Cristina si si-a dat seama ca ea este femeia pe care o doreste el, de fapt. Asa ca, sunt impreuna, se distreaza impreuna, iar ea in insoteste cat de des poate in calatoriile de afaceri ale lui Tristan”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img