sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Iulia Albu a scăpat de problema căderii părului! Ce remediu a folosit vedeta pentru a-și reface podoaba capilară?

Distribuie:

Publicat:

Cele mai multe dintre femei au această problemă: căderea părului. Iulia Albu a fost una dintre ele, însă astăzi se bucură de o podoabă capilară de invidiat. Iată ce metodă a folosit.

Vedeta în vârstă de 40 de ani, a întâmpinat mari probleme la nivelul scalpului, confruntându-se cu căderea masivă a părului. Cauza acestei probleme a fost stresul și alte probleme de sănătate. Criticul de modă a făcut dezvăluiri pentru fanii din mediul online, despre metoda prin care a reușit să aibă un păr lung și sănătos.

Iulia povestește ani la rând a încercat să scape de această problemă, însă a reușit abia când a consultat o echipă de specialiști.

"Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport.

Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img