vineri, 19 aprilie, 2024

Iulia Albu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „La mulți ani, dragul meu! Imi lipsești în fiecare zi”

Distribuie:

Publicat:

Este prima zi de naștere a lui Răzvan Ciobanu fără sărbătoare. Astăzi, în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 44 de ani, regretatul creator de modă este plâns de prieteni, familie și de colegi de breaslă. Mesajele dureroase au început să curgă încă de la orele dimineții, astfel de cuvinte fiind transmise și de Iulia Albu, care i-a fost și amică și colegă.

Iulia Albu și-a emoționat prietenii virtuali, atunci când a postat o fotografie alături de Răzvan Ciobanu, însoțită de un mesaj simplu, dar dureros. Gestul a fost făcut marți, cu ocazia zilei de naștere a designerului, prima de când creatorul a murit într-un tragic accident de mașină.

Mesajul Iuliei Albu, de ziua lui Răzvan Ciobanu

„La mulți ani, dragul meu! Îmi lipsești în fiecare zi”, a scris Iulia Albu, alături de fotografia care a stârnit multă tristețe printre prietenii virtuali.

A curs cu mesaje dureroase și din partea internauților, care au lăsat diverse comentarii.

„La mulți ani, Răzvan. I love you de unde ești / Te sărbătorim în sufletele și în inimile noastre, cu multă durere și dor. Odihnește-te în pace, om bun / Ce păcat, îmi pare rău. Dar mă bucur că te gândești la el, Iulia”, au fost câteva dintre comentariile lăsate.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, într-un groaznic accident rutier. Legiștii au stabilit că creatorul a suferit un infarct la volan. Mașina a ieșit de pe carosabil, a intrat pe câmp, apoi a intrat într-un copac. Strivit de propriul autoturism și rănit grav, designerul a murit înainte de a fi găsit de cineva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img