vineri, 19 aprilie, 2024

Iulia Albu nu o iarta pe Lidia Buble: „Nu face cinste unei domnisoare care se pretinde cu stil”

Distribuie:

Publicat:

Iulia Albu se pare ca a luat-o in vizor pe Lidia Buble si nu rateaza sa-i critice nicio aparitie a acesteia, fie ca este in mediul online, fie ca este la evenimente mondene.

Lidia Buble a postat o fotografie pe contul sau de Instagram care nu a putut trece neobservata, nici de internauti, nici de Domnita de Alba, asa cum se autointituleaza Iulia Albu. Partenera de viata a lui Razvan Simion s-a pozat doar intr-un tricou negru punand astfel sub semnul intrebarii existenta lenjeriei intime.

Iulia Albu a criticat atitudinea artistei intr-un mod ironic, asa cum ne-a obisnuit deja: “Lidia Buble si chilotii din dulap. Atunci cand vrei sa te pozezi in chiloti o poti face cu ei pe tine sau cu ei … in dulap. Nu stiu unde sunt chilotii Lidiei Buble, dar, cu siguranta, o fotografie de asemenea “calibru” nu face cinste unei domnisoare care se pretinde cu stil. Mai depinde si de calibre in general… Ale chilotilor, fireste!” – a scris fashion editorul pe blogul sau, la rubrica Martea Neagra, acolo unde a analizat inclusiv prestatia Mihaelei Radulescu prin comparatie subtila cu cea a Andreei Marin: “Andreea Marin a devenit “influensarita” (…) Intre timp Mihaela Radulescu da lovitura cu Ferma la PROTV un proiect de anvergura ce cu siguranta nu ii va cadea bine “rivalei sale”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img