marți, 16 aprilie, 2024

Iulia Vantur si-a etalat burtica la TV! Cum a reactionat blonda cand Catalin Maruta a intrebat-o despre sarcina: ”Sunt fericita!”

Distribuie:

Publicat:

Iulia Vantur si-a etalat burtica la TV, dupa revenirea acasa! Catalin Maruta a prins momentul si a intrebat-o pe frumoasa despre copil si nunta cu Salman Khan.

Iulia Vantur a revenit in Romania dupa sapte luni petrecute in India, unde s-a mutat cu iubitul ei, Salman Khan. Blonda a fost extrem de discreta atunci cand a vorbit despre relatia cu Salman Khan si despre relatia cu parintii acestuia.

”E foarte bine. Filmeaza pentru un nou film, care prima serie a fost foarte bun. Da, a fost o vacanta in familie. Mama lui e extraordinara. Si mama lui si tatal lui au voci foarte bune. Si tata, tatal meu. Evident ca toti asculta piesele, toti prietenii le asculta pentru a-mi da feedback. El se joaca cu tot felul de raspunsuri pentru ca s-a plictisit sa fie intrebat. Cand vezi ca oamenii tot insista cu o anumita intrebare si le da raspunsuri variate, poate unul ii multumeste. El nu s-a sarutat niciodata cu nimeni in filme. E impotriva credintelor lui. El se gandeste ca poate partenera lui are si ea un iubit acasa, un tata, care nu s-ar simti bine s-o vada intr-o asemenea ipostaza. Evident ca e un om dragut”, a declarat Iulia Vantur.

Catalin Maruta a abordat si subiectul ”copil”, spunandu-i frumoasei blonde ca va deveni mamica pentru ca acum se concentreaza pe cariera. Raspunsul vedetei a fost unul extrem de neasteptat: ”Nu e planificat neaparat sa am o cariera. M-am simtit si ciudat pentru ca multi oamenii muncesc toata viata ca sa faca asta si la mine a fost doar placere, pasiune. Cineva mi-a zis intr-o zi: ”Cineva ti-a dat un har, nu-ti bate joc de el”.

Vantur a spus ca i-a fost extrem de dor de Romania: ”Mi-a fost foarte dor, chiar mi-a fost dor. Sunt foarte multi indieni peste tot in lume, inclusiv SUA si foarte, foarte multi artisti au succes. Deocamdata nu au iesit toate piesele, dar eu am muncit in toata perioada in care am stat acolo. Initial, am inceput totul cao joaca, nu m-am gandit niciodata sa fac asta serios. Doar am stat o buna perioada cu un compozitor… Cel mai bun! Am avut norocul ca primul show sa fie unul foarte mare si am avut emotii foarte mari pentru ca eram in fata intregii industrii. Am avut concert la Zilele Politiei. M-as bucura foarte tare sa pot sa vin sa fac asta in Romania.  Mi-a fost foarte, foarte dor de ei. Trebuia sa ne vedem de Paste si m-am bucurat pentru ca aveam un show in Dubai si ma puteau vedea si ei. Dar nu au putut veni pentru ca le expirasera pasapoartele. As vrea sa vina si sa vada si ei ce fac eu acolo, pe scena. Am invatat hindi, dar mi-e teama sa vorbesc pentru ca fac foarte multe greseli. Ma descurc cu piesele pentru ca pot sa ma descurc cu piesele. Complimentul cel mai mare a fost ca nu si-au dat seama ca piesele sunt facute de cineva din afara tarii. Mi-e frica sa vorbesc in hindi pentru ca nu stapanesc gramatica, fac foarte multe greseli. Sunt fericita si pot sa vorbesc in romana pentru ca ei inteleg. Era programat sa stau pana marti, dar m-a anuntat cel cu care am lansat prima piesa ca mai pot sta cateva zile. Am fugit sa-i vad pe ai mei”.
sursa:cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img