marți, 19 martie, 2024

Iulius Girlz și „Zilele mărțișorului” aduc primăvara în Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Luna martie este despre primăvară, mărțișoare, ghiocei și despre ea. Fie că acea ea din viața ta citește cărțile după ce se uită la film sau invers, ascultă rock, jazz, punk sau pop, poartă jachetă din piele ori sacou, tu o iubești fix așa cum este ea. „Zilele mărțișorului” din Iulius Mall Iași îți propun simboluri unice ale primăverii, care, cu siguranță, o vor impresiona. În același timp, pe Instagram, îți facem cunoștință cu Iulius Girlz și îți oferim super premii.

Ești în căutarea cadoului perfect pentru ea? Ți-am pregătit o zonă specială la parterul Iulius Mall Iași, unde expozanți te așteaptă, până pe 8 martie 2021, la „Zilele Mărțișorului”, cu bijuterii, mărțișoare și obiecte de artă modernă. Agende acoperite de coperți inedite și pene de scris pot fi combinația ideală pentru pasionatele de literatură, iar pentru cele mai glumețe găsești căni cu mesaje amuzante, diplome sau animăluțe din pluș cu un aspect comic. Dacă ea este mai artistică, îi poți oferi un tablou cu licheni naturali, o vază cu o formă specială, flori croșetate sau o ștampilă cu sigiliu de ceară. Miere, faguri, polen, propolis și alte bunătăți din stupi sunt aduse la „Zilele Mărțișorului”, pentru a o îndulci. Iar dacă vrei să creezi o atmosferă relaxantă pentru ea, încearcă lumânările din ceară naturală.

Surprizele de la Iulius Mall continuă pe pagina de Instagram, unde facem cunoștință cu Iulius Girlz. Ele te ajută să îți cumperi ce ți se potrivește, îți dezvăluie cele mai avantajoase oferte și fac sesiunile de shopping o adevărată experiență. În fiecare zi, până pe 8 martie, vom afla poveștile consultantelor brandurilor din Iulius Mall,  iar la fiecare postare va avea loc câte un giveaway cu vouchere de până la 300 de lei.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img