News Flash:

Iulius Mall Iași a despodobit bradul alături de clienții săi – 80 de norocoși au plecat acasă cu o decorațiune neon!

13 Ianuarie 2022
520 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Chiar dacă sezonul cadourilor s-a încheiat, Iulius Mall Iași a prelungit bucuria luminilor de neon pentru tot anul! Pe 8 ianuarie 2022, 80 de norocoși au fost premiați cu ornamentele din brad în cadrul evenimentului „Marea Descrăciuneală”, o experiență unică în care despodobirea s-a făcut live, chiar în fața clienților.

Ornamente neon, o atmosferă energică întreținută de un super DJ și tineri nerăbdători să-și aleagă decorațiunea preferată au fost ingredientele unui eveniment memorabil. Pentru că bradul de anul acesta a fost apreciat pentru originalitate, iar Iulius Mall este preocupat să-i surprindă pe clienți cu campanii inedite, inițiativa „Marea Descrăciuneală” a fost primită cu mult entuziasm. Într-o oră, cele 80 de decorațiuni disponibile deja aveau noi proprietari, care, pe măsură ce bradul era despodobit, se gândeau ce semn luminos li s-ar potrivi în cameră.

„Hello Lovely”, „Let’s Party”, baloane colorate, inimioare sau logo-ul TikTok , acestea au fost câteva dintre modelele aflate la dispoziția celor care au participat la eveniment. Decorațiunile s-au îndreptat rapid ca o „rachetă” spre norocoși, aceștia având doar 30 de secunde pentru a alege un neon light. Cu siguranță, ornamentele vor reprezenta un super background pentru cele mai cool fotografii pentru Instagram sau TikTok-uri virale, pe care abia așteptăm să le vedem.

Vino pe Instagramul Iulius Mall Iași pentru a vedea cum a decurs „Marea Descrăciuneală”!

 

 

Galerie Foto

02.JPG
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 34 queries | Mysql time :0.066776 (s)