marți, 19 martie, 2024

Iulius Mall Iași ajunge în Copou cu „Flying Ballz” și sute de premii, la „Bun venit la UAIC!”

Distribuie:

Publicat:

Momentul revederii colegilor de la facultate este mai aproape decât crezi, iar Iulius Mall Iași vă ajută să vă creați cele mai fun amintiri împreună. Încă de la începutul anului universitar ți-am pregătit o sesiune, însă una de distracție – Flying Ballz, în cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC!”. Ne găsești în parcul „La Balenă”!

Iulius Mall Iași vă face pregătirea fizică pentru noul an universitar, în perioada 24 – 26 septembrie 2022, în cadrul evenimentului organizat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), „Bun venit la UAIC!”. Venim din campusul „Tudor Vladimirescu” și aducem cu noi terenul de baschet în parcul „La Balenă” din Copou. În intervalul orar 10:00 – 16:00, te așteptăm să răspunzi provocărilor noastre împreună cu gașca de prieteni sau alături de colegi și te premiem pe loc.

Ți-am pregătit patru provocări: „jocul 1 la 1”, „Buzz Beater”, „Musical Baskets” și „Knockout”. „1 la 1” e simplu pentru că are nevoie de doi participanți, iar câștigător este cel care înscrie primul 11 puncte. Challenge-ul la „Buzz Beater” este cu tine însuți, pentru că trebuie să înscrii 10 coșuri în 30 de secunde. Dacă ești game player și îți place să ai coechipieri, vino cu prietenii să încercați „Musical Basket”, unde trebuie să vă alegeți mingile dintr-un cerc pe ritmul unei melodii, iar când piesa se oprește, cel care aleargă cel mai repede la coș și înscrie, câștigă un premiu, pe când ultimul este eliminat. De echipă este și „Kockout”, pentru că toți jucătorii trebuie să se alinieze la linia de aruncări libere, primii doi primesc câte o minge, iar cel care înscrie trece la capătul șirului și pasează mingea următorului jucător. „Meciul” continuă până rămâne doar un jucător care va fi și câstigătorul. Arbitru pentru toate jocurile va fi Alex Prodan, jucător de baschet în echipa Politehnica Iași.

Premiile sunt garantate pentru toată lumea. Cei care reușesc să câștige „confruntările” primesc bilete la Cinema City, vouchere la Mado, câte un fresbee și răcoritoare. Premiile de participare constau în vouchere la restaurantul Yumm. Toate voucherele pot fi valorificate la Iulius Mall Iași.

Vino „La Balenă” și distrează-te alături de Iulius Mall Iași și colegii tăi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img