marți, 19 martie, 2024

Iulius Mall Iași te așteaptă la Senzoria cu un cozy corner și sute premii. DJ Shiver, printre surprizele muzicale ale serii

Distribuie:

Publicat:

Muzică, delicii culinare, prietenii tăi cei mai buni, aerul pădurii și atmosfera de festival, toate într-un singur cuvânt: Senzoria. Suntem prezenți și anul acesta la festivalul dedicat simțurilor umane cu Iulius cozy corner, unde pe lângă răsfăț și relaxare îți oferim și premii.

Știai că memoria și simțul mirosului sunt într-o strânsă legătură și ochiul uman poate procesa peste 24 de milioane de imagini într-o viață? Ca să ne facem amintiri incredibile împreună și să trăim senzații intense, ți-am pregătit cozy corner by Iulius, în cadrul Senzoria. Ne vedem sâmbătă, 24 iulie 2021, la The Secret, Ciric! Tot în zona amenajată de Iulius Mall Iași te așteptăm cu sute de premii: vouchere pentru momente de relaxare la Donna Carina, bilete la filmele momentului care rulează la Cinema City, clipe delicioase la Cartoffiserie și cecuri cadou valabile în magazinele din Iulius Mall Iași. Și pentru că ne place să te vedem fericit la shopping prin Iulius Mall Iași, ți-am pregătit premii și la giveaway-ul de pe pagina de Instagram Senzoria.

Unul dintre puținii DJ de muzică techno din România, DJ Shiver, va mixa la Senzoria și ne va încânta cu track-urile sale cu influențe electro și  progressive. La butoane va fi și Chris Hype, care ne va energiza cu beat-uri antrenante. DJ Raul va prelua platanele și va avea grijă ca vibe-ul să fie unul de festival. Atmosfera va fi completată și de luminile magice prinse de crengile și tulpinile copacilor. Senzoria este despre simțuri, așa că vom avea parte și de un food & cooking show by Mon Gato. Tot sâmbătă, la ora 12.00, în aceeași locație are loc și Senzoria Family Fest. Intră pe pagina de Facebook a evenimentului și află mai multe detalii!

Ne vedem la Senzoria, ne bucurăm de muzica pusă de DJ, ne relaxăm în cozy corner by Iulius și ne delectăm cu preparate incredibil de delicioase!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img