joi, 28 martie, 2024

Iulius Mall Iași te trimite la Rocanotherworld! Câștigă abonamente și premii pentru o vară magică

Distribuie:

Publicat:

A venit și momentul mult așteptat, când festivalurile de muzică își fac loc pe agenda noastră pentru timpul liber. Știm, și nouă ne-a fost dor! Așa că vom fi prezenți la Rocanotherworld, care se va desfășura între 23 și 27 iunie 2021. Și pentru că suntem entuziasmați, ne pregătim cum se cuvine, cu premii pentru iubitorii de muzică.

Veștile bune circulă repede! Cât timp Rocanotherworld își pregătește scena, microfoanele, artiștii și atmosfera, Iulius Mall Iași te aranjează de festival. Dacă încă nu ți-ai luat abonament, te ajutăm noi să te încarci cu muzică și vibe electrizant, în cel mai cool mod. Participă la concursul de pe pagina de Instagram, iuliusmalliasi, și câștigă 5 abonamente duble pentru toate zilele de festival. Tot ce trebuie să faci este să dai follow la @iuliusmalliasi, să etichetezi un prieten cu care vrei să vii la Rocanotherworld și să trăiți alături de noi muzica bună. Concursul se încheie pe data 21 iunie 2021.  

Surprizele nu se termină aici, așa că dacă vii cu biletul pentru festival la Centrul Info, poți câștiga un voucher la alegere: pentru produse de la DM, pentru sesiuni de înfrumusețare la Donna Carina, bilete pentru o seară relaxantă la Cinema City sau preparate delicioase de la restaurantele din foodcourt, Noodle Pack și Kung Food.

Ne vedem cu voi și la festival, iar în perioada 23 – 27 iunie 2021 vă așteptăm în locația The Secret cu un spațiu cozy, unde vă puteți relaxa, încărca cu energie și bună dispoziție.

Ne vedem la Rocanotherworld!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img