joi, 25 aprilie, 2024

Jador şi Florin Salam, surprinşi împreună! Ce surpriză pregătesc

Distribuie:

Publicat:

Incredibil, cum au fost surprinşi Jador şi Florin Salam! Cei doi se înţeleg foarte bine şi pregătesc o surpriză!

Jador a avut un an plin de succese pe plan profesional. Artistul cu zeci de milioane de vizualizări pe youtube are o mulţime de concerte, iar în perioada Sărbătorilor nu are nici măcar o zi liberă.

Ei bine, de câteva luni, protagonistul nostru este la loc de cinste în categoria artiştilor de muzică de petrecere de top, alături de Adrian Minune, Florin Salam sau Vali Vijelie.

În urmă cu puţin timp, solistul s-a întâlnit cu artistul lui preferat, pe care-l admiră încă de când era copil. Florin Salam, căci despre el este vorba, îl apreciază extrem de mult pe Jador pentru talentul si ambiţia lui, dar şi pentru relaţia deosebită pe care acesta o are cu fanii săi. Cei doi au stat zeci de minute de vorbă şi poate, cine ştie, pregătesc chiar şi o colaborare. Un duet ar fi, cu siguranţă, cel mai frumos cadou în 2020 pentru mulţi români.

Jador şi Florin Salam, surprinşi împreună la un local

Trebuie să spunem că, înainte să plece din local, Jador a stat mai bine de o oră cu fanii, să dea autografe şi să se pozeze cu toţi.

„Jador este un fenomen… Eu nu am mai văzut aşa ceva nici când avem artişti longevivi la cântări. Oamenii uită de orice, încep să ţipe, să plângă de fericire când îl văd pe Jador. Se manifestă ca şi când ar fi faţă în faţă cu un star internaţional”, a spus un angajat al localului unde au fost pozaţi Florin Salam şi Jador.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img