vineri, 26 aprilie, 2024

Jador nu-și va schimba numele de scenă. Ce a dezvăluit tatăl artistului: „Vă asigur că…”

Distribuie:

Publicat:

După ce unul dintre producătorii lui Jador, Ovidiu DeSanto, susținea că deține drepturi de autor asupra numelui de scenă pe care îl are artistul, tatăl manelistului, Romeo Dumitrache, a dezvăluit că fiul lui își va păstra numele. Ce a mărturisit acesta.

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, susține că artistul își va păstra numele de scenă, chiar dacă unul dintre producătorii manelistului, Ovidiu DeSanto, declarase, în urmă cu ceva timp, că deține drepturi de autor asupra acestuia.

Tatăl lui Jador susține că artistul nu își va schimba numele de scenă

În urmă cu ceva timp, DeSanto i-ar fi cerut lui Jador suma de 100.000 de euro pentru numele de scenă. Ei bine, acum, tatăl manelistului susține că fiul lui își va păstra numele, iar situația nu ar fi chiar așa cum ar fi prezentat-o producătorul.

Cu atât mai mult, Romeo Dumitrache susține că i-a urmărit tot timpul cariera fiului său și știe foarte bine că Jador nu a fost primul numele de scenă al manelistului.

„Situația asta nu e deloc așa cum susține băiatul acela. Sunt niște aberații, ca să le spun așa! Jador a fost și va rămâne numele de scenă al băiatului meu!”, a mărturisit tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, pentru playtech.ro

Care a fost primul nume de scenă al artistului

Romeo Dumitrache a mărturisit că primul nume de scenă a lui Jador a fost, de fapt, Mister Jo, iar cel cu care este cunoscut acum de o țară întreagă a fost inventat de fiul lui, nu de altcineva, așa cum s-a spus în ultima vreme.

„Mister Jo a fost primul său nume sub care a cântat. El l-a inventat și cu acesta s-a lansat. Nu știu de unde l-a scos pe acest Mister Jo și nici cum acesta s-a transformat peste timp, nu foarte mult, în Jador. Ceea ce știu însă este că denumirea asta, cea de Jador, a venit din partea băiatului meu, nu din altă parte! De aceea vă asigur că Jador va continua să urce pe scenă!”, a adăugat acesta, pentru sursa citată mai sus.

Tatăl lui Jador susține cu tărie că fiul lui va cânta în continuare sub numele de Jador, așa cum este cunoscut de toată lumea, asta pentru că lui i-ar aparține, nu altcuiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img