vineri, 29 martie, 2024

JAF pe piata asigurarilor. Politele RCA, dublate in doua saptamani

Distribuie:

Publicat:

Jaf scandalos pe piata asigurarilor. Dupa ce asiguratorii au promis ca nu vor scumpi RCA cu mai mult de 50%, documentele obtinute de Romania TV arata contrariul. O companie a dublat pretul politei in doar doua saptamani. Asta in timp ce transportatorii s-au inteles cu cei de la ASF in privinta unor schimbari in noua lege a asigurarii.

Dupa un protest de amploare in fata Guvernului, asiguratorii nu si-au tinut promisiunea de a majora politele RCA cu maximum 50%. De exemplu, aceeasi polita pentru acelasi autotractor, costa la 22 ianuarie 2545 lei pentru 6 luni, iar doua saptamani mai tarziu, 5090 lei.

“Vrem sa sesizam guvernul si parlamentul ca ASF si asiguratorii isi fac in continuare de cap, nerespectand protocolul semnat. Bataia de joc continua in sectorul privind RCA”, a declarat Vasile Stefanescu, presedintele COTAR.

Si nu este singurul exemplu in care soferii s-au trezit ca trebuie sa plateasca un pret urias pentru polita de asigurare.

“Am facut o polita la o societate comerciala in iulie cand aveau deja marite preturile, a costat 651 lei. Am fost la aceeasi societate si am ajuns la 8700”, a declarat alt asigurat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img