News Flash:

Jandarmeria Vaslui recrutează candidați pentru concursul de admitere la Academia de Poliție

29 Iunie 2022
826 Vizualizari | 0 Comentarii
294d64f3 929a 4d67 bff2 088a0ee5f215

Până pe data de 8 iulie tinerii interesați de o carieră de ofițer în Jandarmeria Română se pot înscrie la concursul de admitere organizat de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.
Sunt scoase la concurs, locuri comune pentru femei și bărbați, astfel:
•    10 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție,  pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi”;
•    100 de locuri cu taxă alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne la Facultatea de Poliție,  pentru învăţământul la distanță (ID) – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”;
•    70 de locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi)
•    7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi”.
Cererile-tip de înscriere se completează de către candidați, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane•jandarmeriavaslui, până la data de 8 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data  limită  de  depunere  a  dosarelor complete este 22 iulie 2022.
Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniți în cursul acestui an și să îndeplinească condițiile și criteriile specifice de recrutare. Toate datele privind recrutarea sunt postate pe site-ul unității la adresa www.jandarmeriavaslui.ro, secțiunea Admitere M.A.I. .
Candidații recrutați în județul Vaslui vor susține probele de concurs, respectiv traseul practic-aplicativ și proba scrisă de verificare a cunoștințelor, la Școala Militară de subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” din Fălticeni.
Informații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, telefon 0235/312373 int. 24407, 24530, 24535 sau la sediul unității, în mun. Vaslui, strada Călugăreni, nr. 100, de luni până vineri, între orele 8-16.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1013 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033907 (s)