vineri, 19 aprilie, 2024

Jandarmeria Vaslui vegheaza in perioada Sarbatorilor de Iarna

Distribuie:

Publicat:

In perioada 23-28 decembrie, echipaje de jandarmerie din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui vor actiona pe intreg teritoriul judetului, pentru ca sarbatorile de iarna sa se desfasoare in cele mai bune conditii, in ceea ce priveste ordinea si linistea publica.

Jandarmii vor asigura masurile de ordine la manifestarile artistice organizate de autoritatile locale si vor actiona pentru prevenirea si combaterea  faptelor antisociale.

Totodata, se va actiona si in cooperare cu politisti din Inspectoratul de Politie al judetului Vaslui, la misiunile de mentinere a ordinii publice, atat in mediul urban cat si  in mediul rural.

La nivelul judetului Vaslui, in perioada mentionata, aproximativ 90 de jandarmi vor fi prezenti zilnic in dispozitivul de ordine si siguranta publica, astfel incat sarbatoarea Craciunului sa se desfasoare in conditii de normalitate.

 Pentru buna desfasurare a activitatilor din aceasta perioada, Jandarmeria adreseaza cetatenilor urmatoarele recomandari:
– sa respecte conditiile de organizare si desfasurare a adunarilor publice;
– sa respecte orele de desfasurare si locurile destinate adunarilor respective;
– sa nu participe in stare de ebrietate;
– sa evite implicarea in conflicte de orice natura;
– sa se conformeze indicatiilor date de catre fortele de ordine pentru evitarea incalcarii normelor legale in vigoare;
– sa apeleze numarul de urgenta „112” in cazul in care sunt martorii oricaror incidente privind tulburarea ordinii si linistii publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img