joi, 25 aprilie, 2024

Jean Castex lanseaza ‘BOMBA’: O victorie a lui Marine Le Pen in scrutinul prezidential ar fi o ‘catastrofa nationala’

Distribuie:

Publicat:

O victorie a lui Marine Le Pen, un politician considerat de extremă-dreapta, în scrutinul prezidenţial programat în Franţa în anul 2022 ar fi "catastrofă naţională", avertizează premierul Jean Castex, conform postului BFMTV şi cotidianului Le Figaro, anunță MEDIAFAX.

"Perspectiva ca doamna Marine Le Pen să se apropie de putere este extrem de îngrijorătoare. Ar fi o catastrofă naţională. Ea nu are competenţa necesară pentru a conduce Franţa. Eu voi lupta cu toată forţa pentru a nu se întâmpla acest lucru", a afirmat Jean Castex într-un interviu acordat postului BFMTV.

"Trebuie să fim cei mai competenţi, trebuie să fim cei mai convingători pentru a sluji ţării, pentru a o transforma şi a o proteja", a subliniat Jean Castex.

Sondajele de opinie arată că preşedintele Emmanuel Macron se va întâlni în turul doi al scrutinului prezidenţial din 2022 cu Marine Le Pen, liderul formaţiunii de extremă-dreapta Mobilizarea Naţională (RN). Conform sondajelor, Emmanuel Macron ar câştiga turul doi la o diferenţă redusă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img