vineri, 29 martie, 2024

Jean Paler, incurajat de colegii de breasla, dupa ce a anuntat ca are grave probleme cu inima. „Trebuie sa lupte”

Distribuie:

Publicat:

Zilele trecute, Jean Paler a fost internat de urgenta, dupa ce i s-a facut rau din cauza problemelor cu inima, de care sufera de mai mult timp. Printre cei care sunt alaturi de actor, se afla si Alexandru Arsinel, care a vorbit pentru prima oara despre boala cu care se lupta colegul sau de scena.

Jean Paler este dependent de un defibrilator, inima lui functionand la doar 30% din capacitate. Alexandru Arsinel i-a transmis lui Jean Paler ca trebuie sa fie mai bland cu el, mai curajos si mai optimist.

„Imi pare rau de Jean ca isi traieste viata avand o mare problema si trebuie sa lupte cu aceasta boala de care sufera. Cred ca numai publicul, numai telespectatorii il pot ajuta si se poate si el ajuta, sa fie mai bland cu el, mai curajos, mai optimist. Optimismul si rasul de multe ori vindeca boala”, a marturisit Alexandru Arsinel la Antena Stars.

„Ma simt foarte rau, inima mea mai functioneaza doar 30% (…) pot sa mor daca nu mi se monteaza de urgenta un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care regleaza ritmul inimii. (…) Sunt foarte speriat. Vreau sa revin pe scena, sa mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am sansa sa traiesc, trebuie sa tin un regim strict, sa iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler zilele trecute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img