News Flash:

Jens Stoltenberg: Iordania este un partener foarte apropiat si important al NATO

6 Mai 2021
416 Vizualizari | 0 Comentarii
media 161111868977791800

Iordania este ''un partener foarte apropiat şi important al NATO'', a declarat miercuri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, după întâlnirea de la sediul Alianţei cu regele iordanian Abdullah al II-lea, informează nato.int.

'Forţele noastre au servit umăr la umăr în Balcani, în Afganistan, deasupra Libiei şi trupele iordaniene participă de asemenea la Forţa de răspuns a NATO. De asemenea, furnizăm sprijin Iordaniei, ajutăm la îmbunătăţirea securităţii frontierelor, contracarând încărcături explozive improvizate'', a spus Stoltenberg.
El a adăugat că 'aliaţii au decis, de asemenea, să furnizeze echipament personal de protecţie cu protecţie sporită şi ventilatoare pentru a ajuta Iordania" în lupta contra pandemiei de COVID-19.

În acelaşi timp, secretarul general al NATO a subliniat importanţa colaborării dintre ţările aliate şi Iordania în combaterea globală a terorismului internaţional.

Jens Stoltenberg şi regele Abdullah al II-lea au mai discutat despre aspecte ale securităţii regionale, cu accent pe situaţia din Irak şi din Afganistan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1091 (s) | 34 queries | Mysql time :0.053260 (s)