vineri, 26 aprilie, 2024

Jo a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Mama și sora artistei îi sunt alături

Distribuie:

Publicat:

Jo a trecut printr-o operație estetică, iar acum se află în faza de recuperare. Artista a dezvăluit că era ceva ce și-a dorit din tot sufletul, dar a amânat momentul probabil de teamă. Într-un final a găsit medicul care să o ajută să treacă peste piedicile mentale și să ajungă la rezultatul dorit.

Jo și-a făcut o operație pentru sufletul ei

Artista a anunțat pe Instagram că s-a operat pentru a scăpa de gușă. Se pare că își dorea de mult să facă asta, dar nu a avut curaj, și abia acum și-a luat inima în dinți și s-a prezentat la medic.

Zilele astea, mai exact sâmbătă, mi-am făcut o intervenție așa pentru sufletul meu. am scăpat de gușă (…)După 3 zile de la intervenție totul arată wow…sunt mega încântată de rezultat, a spus Jo.

Artista a ținut să precizeze că nu este adepta operațiilor estetice în general, în special celor făcute fără rost, dar că nu i se pare greșit ca fiecare să facă schimbări la propria persoană, atât timp cat acele schimbări ne pot crește încrederea în noi, ne fac sa ne simțim mai bine și mai puternici.

Cine îi este alături lui Jo după operație

Jo are mare noroc să fie înconjurată de oameni care o iubesc. În această perioadă de recuperare, artista este îngrijită de mama și sora ei care îi sunt alături permanent. Ea a dezvăluit că trece prin tot felul de stări, că este nesuferită și că îi vine greu să accepte că nu poate să facă ceva și să ceară ajutorul, dar are mare noroc de familia ei.

 Mi-am dat seama ca tare nesuferită sunt atunci când nu pot sa funcționez singură la capacitate maximă, tare greu îmi e sa cer sau sa accept ajutor…dar tare tare norocoasă sunt că le am pe mama și soră-mea sa ma suporte și sa ma ajute indiferent de stările mele de nervi sau plâns sau divă pe ciclu’ in locul lor n-as fi avut atâta răbdare cu mine… o sa le fac câte o statuie la fiecare in parte, a mai spus JO.

Vara aceasta, Jo și Juno s-au despărțit definitiv după patru ani de relație. De-a lungul timpului, cei doi s-au separat de mai multe ori, dar de fiecare dată reînnodau relația. Acum artista a dezvăluit că totul devenise toxic și că au pus punct pentru totdeauna, dar au rămas prieteni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img