vineri, 19 aprilie, 2024

Jocul American Poker 1 și American Poker 2 – Care sunt asemănările și diferențele dintre cele două versiuni?

Distribuie:

Publicat:

Industria jocurilor de noroc a început să se dezvolte și diverisifice extrem de mult odată cu apariția internetului și cu transferul activității în mediul online. Cu toate acestea, unele jocuri din sălile de joc au rămas foarte îndrăgite și după ani de zile, chiar dacă există versiuni moderne ale acestora.

Printre cele mai bune exemple se află American Poker 1, care a fost inaugurat în perioada anului 1980. El a fost lansat de providerul Novomatic și s-a remarcat prin faptul că era un “slot machine” cu un joc incitant, mai ales pentru vremea respectivă. Regulamentul său era destul de simplu, însă existau destul de multe beneficii, precum Jokerul care venea cu un premiu suplimentar.

Care sunt asemănările dintre American Poker 1 și American Poker 2?

Atât prima, cât și cea de-a doua versiune de American Poker își păstrează formatul, dar și câteva elemente tehnice și grafice. Ele sunt două jocuri de cărți, în care poți depune diverse pariuri, având șansa de a obține un premiu, dar și un mini bonus a cărui valoare este fixă.

Deși cea de-a doua versiune a fost lansată de studioul GreenTube by Novomatic câțiva ani buni mai târziu, mai exact în 2017, providerul a încercat să păstreze cât mai mult stilul retro al primei versiuni. Astfel, design-ul a rămas destul de asemănător, personajele de pe cărți având aceeași postură, aceeași coloristică.

În plus, există în continuare 53 de cărți în pachetul din care se acordă jucătorului doar 5 la fiecare mână, în total fiind acordate într-o rundă, doar două mâini. De asemenea, desfășurarea unei partide de joc este aproape la fel, fiind aduse câteva îmbunătățiri mai mult pe partea de recompense.

Care sunt diferențele dintre American Poker 1 și American Poker 2?

Cele două versiuni de American Poker au elemente comune, însă există și câteva îmbunătățiri pe care providerul le-a adus în a doua variantă a jocului, precum:

●      Grafica este cu mult îmbunătățită, existând o claritate greu de egalat de către American Poker 1.

●      Pe lângă faptul că design-ul este mai clar, culorile sunt și ele mai vibrante.

●      Există mai multe detalii care conturează tematica dată chiar de către numele jocului.

●      În American Poker 2, jucătorii au oportunitatea de a obține un premiu special, sub forma unui bonus.

Deși cea de-a doua versiune are câteva caracteristici aparte, dacă ai oportunitatea, încearcă și American Poker 1. El este disponibil doar ca mașinărie de video poker, adică se poate juca doar într-o sală de cazino care a păstrat-o de-a lungul anilor. Experiența este cu totul deosebită, tu fiind transportat în anii ‘80, într-un refugiu cu multe șanse de a câștiga diverse premii.

Pe de altă parte, American Poker 2 se află în variantă online, putând să fie încercat inclusiv la câțiva operatori licențiați din Românial. Regulamentul său este destul de simplu, așa că oricând îți dorești o nouă provcoare, într-o manieră retro, accesează un cazino precum Admiral sau Netbet și distrează-te!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img