vineri, 19 aprilie, 2024

Jocuri video, Air Hokey Ice, simulatoare și alte atracții, la Let`s Play în Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Pasionații de video games au un nou loc unde pot evada în lumea digitală, plină de aventuri și provocări. Let`s Play s-a inaugurat în Iulius Mall Iași, iar doritorii sunt așteptați cu cele mai noi jocuri, simulatoare și multe altele, într-un spațiu amenajat special pentru a putea „traversa” puntea dintre realitate și digital.

Cea mai nouă locație din Iulius Mall Iași le propune pasionaților o nouă zonă de entertainment. Jocuri de tip arcade cu o multitudine de opțiuni de video games, dar și simulatoare de tip motocicletă Nitro, unde adrenalina atinge cote maxime sunt câteva dintre atracțiile Let`s Play. Tot aici, există și o zonă dedicată meciurile de Air Hokey Ice, unde doritorii pot concura. Iubitorii de baschet își pot încerca norocul la cele patru simulatoare de joc de la Let`s Play.

Let`s Play se află la etajul 2 al Iulius Mall Iași, lângă Librarium. Pentru ca tu și prietenii tăi să beneficiați de o experiență completă, locația este îmbrăcată în lumini neon, în diverse culori, lucru care face din Let`s Play și un loc instagramabil. Dacă te consideri norocos, poți încerca automatele cu jucării.

Vino în Iulius Mall și stabilește cele mai tari recorduri, la jocurile tale favorite, la Let`s Play!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img