marți, 23 aprilie, 2024

Jojo nu a mai rezistat! Acuze la Asia Express: „Una dintre echipele noastre favorite triseaza”

Distribuie:

Publicat:

Editia din aceasta seara a reality-show-ului Asia Express-Drumul Elefantului va fi plina de tensiune si se vor lansa acuzatii foarte grave de favoritism!

Chiar inainte de a vota in cursa pentru ultima sansa, Jojo va face o afirmatie care nu va ramane fara replica: „Din pacate, am remarcat ca una dintre echipele noastre favorite triseaza in mod constant. Aceasta echipa este atat de puternica incat nu are nevoie de artificii pentru a ajunge in finala. Astazi s-au dat jos mastile!”.

Cine se va simti cu musca pe caciula, ramane de vazut in editia din aceasta seara. Despre cine este vorba si care vor fi reactiile celor vizati, telespectatorii pot urmari in seara aceasta. Avand in vedere ca CRBL si Oase, alaturi de Ana Morodan si Telespan si-au asigurat locul in urmatoarea etapa din India dupa ce au castigat imunitatea, acestia sunt imuni la vot, insa pentru restul concurentilor cursa s-ar putea incheia chiar in ultima zi din Sri Lanka. Ca de obicei, cele doua echipe ajunse pe ultimul loc se vor califica automat in lupta, iar o a treia, nominalizata de colegi, se va alatura ulterior.

Din pacate, ziua va incepe fara Cosmin Selesi, care in urma accidentarii de luni seara este nevoit sa ramana sub atenta supraveghere a medicilor, in spital. Serban Copot, coechipierul sau, va fi nevoit sa se descurce de unul sinmgur, deoarece trebuie sa mearga inainte: „Sunt foarte confuz si imi e greu sa ma concentrez. Va spun sincer ca m-am speriat cand am vazut cum a putut sa se manifeste si m-am gandit ca este ceva grav care il va impiedica sa joace alaturi de mine in concursul acesta. Eu sunt o fire puternica, dar acum sunt prea multe necunoscute in joc, in asa fel incat sa imi pot face o strategie”, a declarat Copot.

Care vor fi cele trei echipe ce vor participa in cursa pentru ultima sansa si care va fi verdictul dat de elefantul din cutia securizata la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot afla in seara aceasta, incepand cu 20:00, in ultima editie Asia Express- Drumul Elefantului din Sri Lanka.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img