vineri, 19 aprilie, 2024

Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express din cauza problemelor de sanatate! Iata ce echipa eliminata le-a luat locul

Distribuie:

Publicat:

Vesti triste pentru iubitorii emisiunii Asia Express care simpatizau echipa formata din Jojo si Paul Ipate. Editia de duminica, 24 marie, a venit cu lacrimi si pareri de rau, dupa ce sotii au anuntat ca nu mai pot continua parcursul in emisiune din cauza unor probleme de sanatate cu care se confrunta actorul.

Se pare ca Paul Ipate a acuzat dureri mari de spate, confruntandu-se cu o hernie de disc, si a avut nevoie sa paraseasca show-ul pentru a se opera in Bucuresti. Ramasa fara coechipier, nici Jojo nu a mai putut continua in cursa pentru marele premiu fara sotul ei, asa ca cei doi s-au intors in Romania. Colegii lor au primit cu regret vestea, insa cei mai afectati au fost, bineinteles, sotii, care si-au dorit nespus sa participe in competitie si sa se bucure impreuna de aceasta experienta unica in viata.

Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express

De-a lungul intrecerii, echipa formata din Jojo si Paul Ipate a fost una puternica, ce reusea adesea sa duca probele la indeplinire in timp record, cei doi nedandu-se in laturi de la nimic datorita spiritului lor competitiv. Se pare insa ca n-a fost sa fie!

Si-ar fi dorit sa vada Mumbaiul, noua destinatie aleasa pentru concurenti, dar sanatatea lui Paul Ipate este mult mai importanta si a trebuit sa fie pusa pe primul loc.

Asia Express ii solicita pe concurenti la maximum, iar pentru unii dintre ei drumul pe care trebuie sa-l strabata pana la destinatia finala devine, de multe ori, imposibil. Problemele de sanatate ale lui Paul Ipate s-au acutizat, iar crizele de spate l-au impins sa ia decizia finala: retragerea din concurs. „Eu am o operatie la spate de mai mult timp. Am tinut-o sub control o buna bucata de timp, dar chiar nu mai puteam. Va dati seama, daca nu aveam incredere in mine, nu as fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Imi este imposibil”, a dezvaluit Paul.

In locul lor s-au intors Ana Morodan si Adrian Telespan

Cu ochii in lacrimi, Jojo le-a transmis succes celorlalte vedete ramase in cursa pentru marele premiu: „Stiam care sunt problemele lui Paul, dar am crezut ca va putea trece peste. Imi pare rau pentru ca de multe ori poate trebuia sa fiu mai atenta. Sanatatea lui este mai improtanta decat orice provocare”, a spus Jojo plangand, amintindu-si ca de multe ori Paul a fost cel care a carat in spate si rucsacul ei, din dorinta de a indeplini mai rapid probele.

In locul cuplului s-au intors in emisiune nimeni altii decat Ana Morodan si Adrian Telespan, care au fost eliminati recent din competitie. Deloc fericiti si cu dorinta de a merge acasa din ce in ce mai arzatoare, cei doi dezvaluind ca isi doreau sa paraseasca concursul televizat, acestia au reusit sa creeze un moment amuzant atunci cand si-au facut aparitia la intrunirea echipelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img