miercuri, 24 aprilie, 2024

JOJO trece prin momente grele! Vedeta a facut anuntul despre fiica sa:”Nu poate sa respire…“

Distribuie:

Publicat:

Jojo se considera o femeie implinita, alaturi de iubitul ei, Paul Ipate, si cei doi copii, Achim si Zora. Vedeta are parte de momente neplacute de cateva zile, deoarece atat ea, cat si cei doi copii au racit si nu se simt bine deloc.

Actrita a postat un mesaj pe retelele de socializare, in care le impartaseste fanilor cum se manifesta raceala la fiecare in parte.

“Ufff…. cu ce sa incep? O tinem asa de vreo 4 zile…Am racit toti. Eu, Achim si Zori. Slava Domnului ca nu a racit si Paul Ipate, pentru ca macar unul dintre noi s-a simtit bine ca sa fie mai mult de ajutor.

La Achim raceala s-a manifestat mai usor de data aceasta. Zora insa, in ziua in care si-a dat seama ca nu poate respira din cauza mucisorilor a avut un soc. A plans mult pentru ca nu intelegea ce i se intampla. Una dintre probleme a fost ca si eu ma simteam groaznic de rau. Insa am lasat deoparte starea mea, si, desi nu a fost simplu deloc, m-am ocupat de zanuta”, a scris Jojo pe pagina sa de Facebook.

Jojo a marturisit recent ca nu are nicio intentie sa se marite cu iubitul ei, Paul Ipate, chiar daca toti cunoscutii se asteapta ca ei sa faca acest pas cat mai curand.  Celebra actrita a marturisit care este motivul pentru care refuza sa se casatoreasca. 

Blonda a dezvaluit ca nu are de gand sa se mai marite, dupa ce prima ei casnicie a esuat. “Nu ma mai marit. M-am maritat o data. A fost suficient. Am zis ca daca prima oara a mers cum a mers, de data asta sa incerc si altfel”, a declarat Jojo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img