joi, 18 aprilie, 2024

Joliform – noua colectie Jolidon, acum in Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Designerii Jolidon au gandit colectia de moda Joliform, creata pentru femeia care nu se incadreaza in dimensiunile standard ale modei, dar care are incredere in ea, stie ca este frumoasa si atragatoare, stie ce isi doreste si nu refuza sa poarte o piesa de lenjerie inedita, toate acestea facandu-le doar pentru confortul si starea ei de bine.
este prima colectie de lenjerie pe care am lansat-o pentru siluetele cu forme si marimi mari. Astfel, au fost reinterpretate modele si piese din liniile de Jolidon Fashion si Clandestine, destinate acum unui bust generos si unor trupuri mai voluptoase.

Cele doua linii propuse in aceasta colectie sunt Felicity si Penelope, cu doua concepte si stiluri diferite, unde detaliile tehnice isi spun cuvantul, mai ales la realizarea sutienelor pe marimi mai mari. Tehnologia din spatele acestor piese de lenjerie arata dedicarea noastra pentru femeile cu forme, care isi doresc sa cumpere lenjerie intima, care sa le incante inima, dar si sa le aduca suportul si confortul de care au nevoie.

 Designul sutienelor propuse pentru Colectia Joliform a fost atent ales pentru a raspunde nevoilor unui bust mai voluptos, oferind un fitting excelent si un suport ferm. In ceea ce priveste marimile, vei putea gasi sutiene cu cupe de la D pana la G, pe care le poti asorta cu un chilot clasic, tanga sau brazilian, in functie de preferinte.

Colectia Joliform a fost creata in principal pentru a le oferi un mesaj femeilor corpolente si cu forme voluptoase, de acceptare si imbratisare cu incredere a formelor naturale ale trupurilor lor. Astfel, ele isi pot achizitiona piese de lenjerie minunate, cu un design romantic sau seducator, cu certitudinea unui confort exceptional.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img