marți, 19 martie, 2024

Josep Maria Bartomeu, fost presedinte al FC Barcelona, si trei fosti sau actuali conducatori ai gruparii, au fost ARESTATI

Distribuie:

Publicat:

 

Josep Maria Bartomeu, fost preşedinte al clubului de fotbal FC Barcelona, şi trei foşti sau actuali conducători ai grupării, au fost arestaţi luni în cadrul anchetei referitoare al "Barcagate", a declarat pentru AFP o sursă apropiată de acest dosar.

Bartomeu, care a demisionat în luna octombrie, este în prezent în custodia poliţiei "într-un comisariat aşteptând să fie audiat" de anchetatori, potrivit acestei surse.

Trei foşti sau actuali membri ai conducerii clubului au fost de asemenea arestaţi: fosta mână dreaptă a lui Bartomeu, Jaume Masferrer, directorul general al clubului, Oscar Grau, şi directorul juridic, Roman Gomez Ponti, a adăugat această sursă.

Poliţia regională catalană a anunţat, luni, că a operat mai multe arestări după percheziţii efectuate la sediul clubului de fotbal FC Barcelona, în cadrul unei acţiuni care îl vizează, potrivit mai multor media, pe fostul preşedinte Josep Maria Bartomeu, scrie agerpres.ro.

continuarea pe stiripesurse/ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img