News Flash:

Jucătorii de fotbal american nevaccinați trebuie să poarte brățări galbene la antrenamente pentru a se distinge de jucătorii vaccinați

30 Iulie 2021
212 Vizualizari | 0 Comentarii
media 158965041602681000

Jucătorii nevaccinați ai echipei Tampa Bay Buccaneers – detinătoarea titlului Super Bowl – precum și cei de la Pittsburgh Steelers, trebuie să poarte brățări galbene la antrenamente pentru a se distinge de jucătorii vaccinați, raportează NBC Sports.

Jurnalistul Mike Florio a postat duminică două articole care descriu planurile de a impune brățarile, în timp ce cluburile își pun în aplicare propriile protocoale Covid-19.

Florio a scris că echipele vor folosi brățări galbene pentru jucătorii nevaccinați și brățări roșii pentru jucătorii vaccinați.

„Nu este clar ce înseamnă acest lucru”, a remarcat Florio.

Președintele NFL Players Association – și centrul Cleveland Browns – JC Tretter transmit că „nu au fost de acord cu măsura și consideră că este inutile”.

Discuția despre jucătorii care poartă brățări pentru a semnala dacă sunt sau nu vaccinați este urmarea a câtorva zile tumultuoase săptămâna trecută, când NFL a emis o circulare care anunța posibile penalizări pentru jucătorii nevaccinați și echipele lor, inclusiv pierderea salariului sau pierderea meciurilor la masa verde.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031024 (s)