vineri, 29 martie, 2024

Judecator, despre scrisoarea lui Tudorel Toader catre Financial Times: Ministrul a procedat intr-un mod mizerabil. CSM trebuie sa reactioneze imediat

Distribuie:

Publicat:

Judecătorul Cristi Danileț sustine ca Tudorel Toader a procedat intr-un mod "mizerabil", facand referire la scrisoarea critică la adresa Laurei Codruta Kovesi trimisa publicatiei Financial Times. Magistratul spune ca CSM trebuie sa reacționeze.

"Ministrul Justiției a procedat într-un mod absolut mizerabil trimițând la Financial Times o scrisoare împotriva Codruței Kovesi. CSM trebuie să reacționeze imediat!

Un astfel de atac este fără precedent: un procuror român este atacat în presa străină de un ministru al justiției din România. Faptele care i se impută fostei șefe DNA sunt contrazise de realitate. Afirmațiile ministrului dovedesc disperarea unei părți a clasei politice și teama că procurorul Kovesi să ajungă șef al Parchetului European", a scris Cristi Danilet pe Facebook.

Tudorel Toader a transmis publicatiei britanice ca Laura Codruta Kovesi nu se califica pentru postul de procuror sef al Parchetului European. Ulterior, ministrul a spus ca documenteul este asumat de Guvernul Romaniei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img