News Flash:

Judetul VASLUI a primit o suma uriasa pentru finantarea lucrarilor drumurilor judetene si comunale

23 August 2015
2829 Vizualizari | 2 Comentarii
Judetul Vaslui a primit  ieri, 19 august, suma de 8,532 milioane lei de la Guvernul Romaniei. Acesti bani au si o destinatie speciala, si anume finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale ale Vasluiului. Hotararea de Guvern a fost initiata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Alocarile pe judete au fost realizate in functie de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet. Astfel, primul criteriu urmareste repartizarea direct proportionala a banilor, in functie de lungimea drumurilor din judetul respectiv. Criteriul privind capacitatea financiara se aplica invers proportional: s-au alocat sume de bani mai mari pentru judetele cu o capacitate financiara redusa. Cele doua principii asigura repartizarea echilibrata a banilor pe judete, ceea ce va contribui la reducerea discrepantelor dintre ele.

Odata ajunsi in conturile Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu impreuna cu gloata sa de apropiati vor capusa lucrarile cu firmele care deja se cunosc si oamenii tot nu vor avea drumuri circulabile .

guvernul romaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0839 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023660 (s)