marți, 23 aprilie, 2024

Jurnalista de la Antena 3, Dana Grecu, despre neplata impozitelor de catre Parlament: “Este o DEMENTA”

Distribuie:

Publicat:

Parlamentul si alte institutii publice, cu exceptia bisericilor, nu platesc impozit pe terenuri. Institutiile publice ocupa un spatiu urias, dar daca ar sti ca din buget trebuie sa plateasca si impozit, nimeni nu s-ar mai lafai in cladiri 80.000 de metri patrati si s-ar multumi cu 1.000-2.000 de metri patrati, iar pe terenul ramas s-ar putea construi un spital sau orice altceva.

De ce este important? Pentru ca in jurul Casei Poporului, obiectivul turistic numarul unu al Bucurestiului, se afla ANAF, Ministerul Turismului si alte institutii care nu platesc impozit pe terenuri. Nu sunt nici hoteluri, nici restaurante si, in acest context, mai pretindem ca vrem turism.

Val Valcu a ridicat aceasta problema in interviul de la DC News cu Dana Grecu, iar jurnalista de la Antena 3 a spus ca spera ca acest lucru sa fie auzit de cine trebuie.

“Da, deci in jurul celui mai important obiectiv turistic al Bucurestiului nu exista hoteluri si restaurante. Este foarte important. Este o dementa. (…) Mi se pare foarte tare ce ai spus. Sper ca persoanele care te-au auzit spunand acest lucru sa retina: nu se poate ca in jurul celui mai important obiectiv turistic sa nu ai niste terase. Pana acum nu ma gandisem la acest lucru, dar acum realizez ca este foarte tare!”, a zis Dana Grecu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img